ÚvodBlogSpojujeme síly s Najdu Je.cz

Najdu je.cz je skutečně najde!

Rozšiřujeme stávající spolupráci s Najdu je.cz o headhunting

📖 Článek: Spojujeme síly s Najdu Je.cz | Blog Najdu Je.cz se zabývá vyhledáváním kandidátů pro přímý nástup do kmene firem. Nyní spojujeme síly i v oblasti headhuntingu.

Velkou silnou stránkou Najdu je.cz je perfektně zvládnutý HR marketing, pomocí kterého služba dodává kandidáty, kteří se jinak hledají poměrně obtížně. Dlouhou dobu se snažíme interní marketingové kapacity značně posilovat, i tak ale spolupráci s Najdu je.cz rozšiřujeme o headhunting.

Díky Najdu je.cz máme dostatek kandidátů na předvýběry

Nijak se netajíme tím, že průběh spolupráce začíná získávat opravdu nadstandardní rozsahy: Díky službě vyhledávání kandidátů získáváme měsíčně více než 200 kontaktů na předvýběry, které společnými silami realizujeme. Větší z našich klientů službu předvýběru kandidátu běžně poptávají v případech, kdy požadují například testy manuální zručnosti či ověření matematických dovedností.

Najdu je.cz je pro nás nepostradatelným headhunterem

Přesto, že se naše personální agentura specializuje především na dělnické profese, často u nás naši dlouholetí klienti poptávají i vyhledání konkrétního klíčového kandidáta na obtížně obsaditelnou pracovní pozici. Vyhledáváme tak občas experty na zabezpečení, ajťáky, zkušené ekonomy a další podobné pozice. Díky Najdu je.cz zpravidla i takové kandidáty dokážeme nalézt v rámci dní!

S Najdu je.cz se Maikoletta s.r.o. začíná navzájem doplňovat

Služba Najdu je.cz již dlouhou dobu není naším konkurentem, ale především partnerem. Společně jsme pro klienty mnohem silnějším partnerem, díky širokému spektru personálních služeb, které dokážeme společně poskytnout. Najdu je.cz získalo i naší záštitu ve vztahu ke zprostředkování zaměstnání.

Zpět na výpis článků

Hledáte zaměstnance? Nechte nám tu kontakt.

Vámi zaslané údaje použijeme pouze k tomu, abychom Vám mohli odpovědět.

Společně si pomůžeme

Obraťte se na regionální personální agenturu!

Hledáte zaměstnání? Hledáte zaměstnance? Pomůžeme Vám.

Kontakt Nabídka pro firmy