ÚvodBlogSnažíme se být fér zaměstnavatel.

Jsme férová personální agentura

Personální agentura agenturní zaměstnance potřebuje: Proto si jich vážíme.

📖 Článek: Snažíme se být fér zaměstnavatel. | Blog Snažíme se dlouhodobě napravovat pošramocenou pověst agenturního zaměstnávání. K zaměstnancům se chováme férově a jdeme s dobou.

Personální agentury v České republice provází spousta předsudků, polopravd a mýtů z dob, kdy se nejednalo o striktně kontrolovaný obor. Česká legislativa v tomto směru výrazně pokročila a personální agenturu dnes nemůže provozovat „jen tak někdo“. Tématu předsudků o agenturním zaměstnávání jsme věnovali samostatnou stránku webu, kde se snažíme vše uvést na pravou míru.

Jako regionální blanenská personální agentura své zaměstnance potřebujeme. Naši pracovníci jsou podstatou našeho podnikání. V dnešní době, kdy je pracovní trh „přehřátý“ a trpí nedostatkem pracovních sil, je pro nás složitější kvalitního zaměstnance sehnat, než si ho udržet. Toho jsme si plně vědomi a dle toho k našim zaměstnancům přistupujeme.

Sehnat nového pracovníka je složitější, než si udržet toho stávajícího.

Konkurence je v oboru agenturního zaměstnání vysoká: Při zadání personální agentura Brno do vyhledávače je možné si vybrat z desítek personálních agentur, pro které můžete pracovat. Platové podmínky mají všechny agentury takřka stejné: Snažíme se proto konkurovat pracovními podmínkami, lidským přístupem a nadstandardními benefity bez podmínek.

Přesto, že do vyhledávání nových agenturních zaměstnanců investujeme velké úsilí, víme a máme dobře spočítáno, že je výhodnější a jednodušší si udržet spokojeného stávajícího zaměstnance, než investovat do marketingu k nelezení nového.

Jaké výhody a benefity má náš agenturní zaměstnanec?

  • K naprosté většině pracovních nabídek poskytujeme ubytování. Pokud pracujete pro naší personální agenturu, získáváte ubytování na dvoulůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením – nedělíte se tedy o koupelnu s půlkou patra. Máme i třímístné pokoje, ale to jen v případě garsonek, kdy máte k dispozici i vlastní kuchyňku. Ubytování poskytujeme zdarma k vybraným pozicím, k jiným za poplatek, který činí maximálně kolem třech tisíc korun.
  • Máme tři auta s řidiči, kteří vozí naše zaměstnance do práce: Vždy dle jejich pracovní doby a vždy zdarma. Naši zaměstnanci tedy necestují hromadnou dopravou. I v případě přesčasů se vždycky dostanete na ubytování, bez ohledu na denní dobu.
  • Máte hluboko do kapsy? Vyplácíme týdenní zálohy, buď v hotovosti, nebo převodem, dle naší domluvy. V případě, že máte sjednané zálohy v hotovosti, Vám je vozí řidič až na ubytování. Nemusíte tedy nikam jezdit a doprošovat se.
  • Jste nespokojení ve stávajícím zaměstnání? Najdeme Vám jiné: Personální agentura má desítky firemních klientů, určitě najdeme pracovní místo, které Vám sedne.
  • A mnoho dalších…

Pomáháme našim zaměstnancům k novým začátkům. A bavíme s nimi!

Máme spokojené agenturní zaměstnance, kteří jsou s námi již od našeho vzniku. Máme za sebou několik nových začátků, kdy k nám přišel člověk s igelitkou a postupem času jsme mu zprostředkovali vlastní bydlení. Našim pracovníkům jsme v minulosti zprostředkovali například veřejně prospěšné práce, či právní pomoc k řešení jejich složité životní situace, čímž jsme je uchránili i před nástupem do výkonu trestu. Vybraní zaměstnanci mohou ve svém volném čase využívat naše firemní auta k soukromým účelům a trávit tak čas například s rodinou. S našimi pracovníky se bavíme i na jiné, než pracovní rovině: Pořádáme pravidelné společenské akce (grilování, …), které jsou v naší režii. Věříme, že jako regionální brněnská agentura tvoříme s našimi zaměstnanci „partu“, se kterou můžeme táhnout za jeden provaz ke společné spokojenosti.

Zpět na výpis článků

Hledáte zaměstnance? Nechte nám tu kontakt.

Vámi zaslané údaje použijeme pouze k tomu, abychom Vám mohli odpovědět.

Společně si pomůžeme

Obraťte se na regionální personální agenturu!

Hledáte zaměstnání? Hledáte zaměstnance? Pomůžeme Vám.

Kontakt Nabídka pro firmy