ÚvodBlogJdeme s dobou, posílili jsme marketing.

Uchazeče nově hledáme na sítích

Díky marketingu získáte agenturního zaměstnance do druhého dne.

📖 Článek: Jdeme s dobou, posílili jsme marketing. | Blog Požadavky firem se s dobou mění: Abychom dokázali jako personální agentura plnit požadavky našich klientů, výrazně jsme posílili marketing.

Očekávání firemních klientů od personálních agentur se v průběhu času mění. Díky našim mnohaletým zkušenostem můžeme v oboru personálního zaměstnání pozorovat různé trendy, tím nejnovějším je potom požadavek na co nejrychlejší dodání agenturního zaměstnance. Ruku v ruce se zaváděním štíhlé výroby a přibývajícími termíny jako „just-in-time“, firmy očekávají dodání kandidáta přesně v moment, kdy ho potřebují: Ne dříve, ne později.

Jak jako regionální personální agentura reagujeme na „just-in-time“ požadavky?

Již od založení naší blanenské personální agentury se profilujeme jako rodinná firma, což hodnotíme jako svou výraznou konkurenční výhodu, oproti obrům v oboru. Počet našich firemních klientů se pohybuje v řádech nižších desítek, zaměstnanců potom v řádu nižších stovek. Oproti obrům tedy nemáme uchazeče „skladem“: Dříve jsme je měli, ale v průběhu času jsme se rozhodli finanční prostředky vložit do schopnosti operativně reagovat bez potřeby držet „nadstav“.

Zaměstnance pro Vás hledáme na sítích, navíc z Vašeho okolí!

Výrazně jsme posílili marketing, což nám přináší možnost najít ideální uchazeče takřka do druhého dne a navíc z Vašeho okolí! Schopnost naší personální agentury dodat místní uchazeče je další výrazná konkurenční výhoda, které si naši firemní opakovaně výrazně cení. Díky zavedení operativního vyhledávání kandidátů jsme mohli eliminovat „rezervu“ zaměstnanců, kterou jsme dříve potřebovali držet v našich ubytovacích zařízeních, což enormně zvyšovalo náklady a navíc, tito zaměstnanci byli většinou z daleka.

V Letovicích jsme díky marketingu naplnili dvě výroby za 3 dny. A zvládli bychom třetí.

Letovická firma TOMBURN s.r.o. zabývající se práškovým lakováním vhodnou brněnskou personální agenturu, ale právě díky našemu silnému marketingu objevila nás, coby personální agenturu z Letovic. Požadavek zněl poměrně šibeničně: 7 pracovníků k nástupu v pondělí. Poptávka přišla ve středu. Shodou náhod, v ten samý den se na nás obrátily i Letovické strojírny s.r.o. s požadavkem na dva zkušené řidiče VZV, také s pondělním nástupem.

Ještě ten den jsme lokální marketingové kampaně na sociálních sítích. Již druhý den jsme měli dostatek uchazečů k okamžitému nástupu, a to jak do práškové lakovny, tak i na VZV. Díky tomu, že jsme regionální personální agentura z Letovic, nás uchazeči už znali: Stejně tak firmy, pro které dnes pracují.

Získali jsme pro firmy tak v rekordním čase nejen uchazeče přímo z regionu, ale dokonce jsme obsadili i místa v okolí. Díky úspěšnosti marketingových kampaní jsme dokázali vykrýt i počáteční fluktuaci a počet pracovníků tak stabilizovat.

Zpět na výpis článků

Hledáte zaměstnance? Nechte nám tu kontakt.

Vámi zaslané údaje použijeme pouze k tomu, abychom Vám mohli odpovědět.

Společně si pomůžeme

Obraťte se na regionální personální agenturu!

Hledáte zaměstnání? Hledáte zaměstnance? Pomůžeme Vám.

Kontakt Nabídka pro firmy