ÚvodBlogPřirozeně rosteme: Rozšiřujeme působnost.

Personální agentura nejen pro Brno

Regionální personální agentura: Rosteme jako z vody.

📖 Článek: Přirozeně rosteme: Rozšiřujeme působnost. | Blog Jako regionální personální agentura přirozeně rosteme a rozšiřujeme svou působnost do okolních okresů a krajů, samozřejmě, i s našimi přednostmi.

Již od dob vzniku naší personální agentury se profilujeme jako regionální rodinná firma. Naplňovat tuto vizi se nám daří, v posledním roce jsme ztrojnásobili počet našich interních pracovníků, kteří se starají o hladký chod agentury. Počet přidělených agenturních zaměstnanců jsme za poslední čtyři měsíce zdvojnásobili. Zaměřili jsme se na oblast marketingu, kterou jsme výrazně posílili a daří se nám tak shánět dostatek kvalitních uchazečů.

Kromě marketingové oblasti jsme posílili i oblast obchodu a vytvořili jsme pozici obchodního ředitele pro akvizice nových firemních klientů. Regionální blanenská personální agentura se tak přirozeně stává firmou s až mezikrajským přesahem. Značně jsme posílili svou pozici v Brně, kde jako brněnská personální agentura dodáváme pracovníky nadnárodním výrobním firmám.

V poslední době jsme navázali nové obchodní vztahy i v Prostějově a výrazně rozšířili své stávající působení ve Vyškově. Získali jsme si i menší provozy v Letovicích, kde vyjednáváme o několika dalších příležitostech.

Personální agentura pro Brno, Olomouc, Prostějov, Vyškov a další…

Věnovali jsme značné úsilí k tomu, abychom zajistili pro naši rodinnou firmu možnosti přirozeného růstu, ale abychom zároveň zachovali naše hlavní dvě přednosti a konkurenční výhody: I nadále chceme být místní regionální firmou a udržet si s našimi zákazníky osobní kontakt. Proto jsme se rozhodli expandovat do těchto oblastí:

Zpět na výpis článků

Hledáte zaměstnance? Nechte nám tu kontakt.

Vámi zaslané údaje použijeme pouze k tomu, abychom Vám mohli odpovědět.

Společně si pomůžeme

Obraťte se na regionální personální agenturu!

Hledáte zaměstnání? Hledáte zaměstnance? Pomůžeme Vám.

Kontakt Nabídka pro firmy